3 Mayıs 2011 Salı

Büyük Hobo Çanta - Açık Mavi Kadife

Bir arkadaşımın isteğine göre yapmaya çalıştım bu çantayı. Biraz büyük boy oldu istek üzerine çünkü içine çocuklarının eşyalarını dolduracak. Tam "anne çantası" anlayacağınız ;) Eni 57, boyu 47 cm..


Henüz tam bitmedi. Hatta kendisine kot kumaşla çalışacağım ancak daha öncesinde modeli oturtmak için kadife kumaşla denedim. Sap kısmı da daha bitmedi. Zinciri öylesine takmıştım ama hoşumuza gitti, zincirin omuz kısmına aynı kumaştan bir ara parça eklemeyi düşünüyorum. Çünkü bu haliyle omuzu kesiyor. Üzerine büyük çiçekler istedi, bir kaç tane deneme yaptım..Hangisini seçerse o eklenecek, ya da değişik bir çiçek yaparım, bilmiyorum şimdilik..


Yan kısmına da biberon, suluk koymaya bir göz eklenecek. İçinde bir tane büyük cebi var, belki iç kısmına  bir göz daha eklerim onunkini yaparken. En son fermuarlı olduğunu da ekleyeyim. Fermuar dikmekten hep çekinirdim ama korktuğum kadar olmadı :) Denemelerime devam edeceğim.


Kot kumaşına uygulanmış halini de bir kaç gün içinde paylaşmayı düşünüyorum. Artık bitirmem lazım çünkü, yoksa kendisi bu çantayı kafama geçircek :)

Görüşmek üzere :)

3 yorum:

NESLiiCE dedi ki...

Blogunuz cok güzel ve cok güzel paylasimlar var.. izin verirseniz sizi izlemeye aliyorum :)

Ayrica cantalar cok güzel

Zülü dedi ki...

Çok teşekkür ederim bu güzel sözlere :) Ayrıca izin vermek ne haddime :) Beğenip beni izlemenizden zevk duyarım.

Adsız dedi ki...

bayildim cantalariniza maasallah ne guzel dikmissiniz allah kolaylik versin bende kizima dikmek icin sirt cantasi modelleri bakiyorum tavsiyeniz olursa sevinirim