12 Ekim 2011 Çarşamba

Kırmızı Denim Kumaş - Dizüstü (Laptop) Bilgisayar Çantası 2

Bir önceki kayıtta paylaştığım laptop çantasının ikincisi sağdaki. Daha önce de söylediğim gibi aslında kendime dikmiştim bu modelden (fotoğrafta solda olan), bir arkadaşım görünce o da istedi aynı kumaştan. Ona da diktim ve kumaşım da bitti  maalesef. Aslında alırken kumaşcı demişti kalanını da al diye ama dinlemedim. Gidince bakıcam elinde daha var mı diye..

Model olarak tamamen aynı ancak iç kumaşı farklı kullandım.




4 yorum:

Zülü dedi ki...

Teşekkür ederim Tiryaki..
Yumuşak bir kumaş, denim kumaş olmasına rağmen dikerken makinamı ve de tabiki sabrımı zorlamıyor..du! maalesef :) Bulursam yine alıcam inşallah

Nuran dedi ki...

merhabalar. Çantalar gerçekten çok ustaca. Ellerinize sağlık. Bende bir portföy gece çantası dikmek istiyorum. Bir iki evirdim çevirdim. Sert durması açısından Kumaşla astar arasına keçe kullanmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz:)

Zülü dedi ki...

Teşekkürler nuran..
Ben bazen ütüyle yapışan tela kullanıyorum, bazen de dediğiniz gibi keçe koyuyorum, bu kırmızı laptop çantasında mesela özellikle arka kısımda keçe ve elyaf beraber kullandım. Hazır düz elyaflar var, metreyle almıştım sultanhamamda bursa pazarının çıkışında bir yerdi..kolay gelsin

Nuran dedi ki...

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Kalıbım olmadığı için hafta sonu pratik olarak ufak bir parça ile deneme yaptım evde elyaf buldum bende onu kullandım. tabi ki çanta ölçülerinde değil.
Bitirince içine tespih koydum. Sevgiler:)